KÖPVILLKOR & RETURPOLICY

Denna sida är specifikt framtagen för Rapide AB 556938-0727 B2B kunder, samt för interna ordrar inom bolaget. En order kan endast utföras via ett av företaget godkänt kundkonto. Inloggning till kontot krävs för att få tillgång till sidan. 

PRISER OCH RABATTER

Alla priser visas ink moms på sidan och eventuella rabatter läggs på i efterhand på din faktura. I kassan kan du se priset ex moms samt att det kommer en ytterligare specifikation på fakturan. 

FAKTURERING OCH BETALNING

Varje order måste godkännas manuellt av Rapide AB. Efter att ordern är godkänd skickas fakturan ut separat enligt era kunduppgifter. Om inget annat avtalas ska fakturan betalas inom 30 dagar från att den skickas ut. 

UPPDATERINGAR OM ORDER

Alla uppdateringar om din order kommer att skickas till mailen som är kopplad till ditt kundkonto. Kontakta vår kundtjänst på online-service@rapidebrowlashbar.com om du har några ytterligare frågor om din order.

RETURER OCH REKLAMATIONER

Vi tar inte emot returer från B2B-kunder då vi inte tillämpar öppet köp. Eventuella reklamationer från B2B/B2C kunder skickas till online-service@rapidebrowlashbar.com för vidare granskning. 

LEVERANSER

Vi skickar din beställning med DB Schenker till adressen som är inlagd i ditt kundkonto.